2010-05-21 15:23:41• hírek • Póti Orsolya

Sikeres volt a kulturális fesztivál

Nagy érdeklődés és siker övezte a IV. Kultúra Tavasza Nagykárolyban fesztivált, mely színes műsorokkal várta kilenc napon keresztül az érdeklődőket.

Idén negyedik alkalommal rendezték meg a „Kultúra Tavasz Nagykárolyban" című fesztivált, mely kilenc napon keresztül szórakoztató programokkal és kulturális műsorokkal várta az érdeklődőket. A rendezvény keretén belül Mátészalka, mint testvérváros tartotta meg kulturális napjait a Szent László Közösségi Házban. Ezenkívül színdarabokra, író-olvasó találkozóra, gyufakiállításra, idézetkiállításra és néptáncbemutatóra is sor került. Az eső miatt a rézfúvós zenekar fellépése elmaradt, de mindennek ellenére jól sikerült az idei fesztivált.

Georgescu Bogdan, a rendezvény fő szervezője elmondta, hogy az első fesztivál még csak három napból állt, de most, negyedik alkalommal sikerült kilenc napra programokkal készülniük. „Büszkék vagyunk arra, hogy a nagykárolyi diákoknak és a fellépőknek sikerült a rendezvény ideje alatt bemutatkozniuk, és örülnek annak, hogy a mátészalkai fellépők is mindennel meg voltak elégedve. Szerencsére a rossz idő ellenére az érdeklődés is nagy volt, így nagy sikert tulajdonítunk a rendezvénynek" - mondta el Georgescu.


Diákok kedvenc idézeteit állították ki a Kastély-kertben
Diákok kedvenc idézeteit állították ki a Kastély-kertben


Író-olvasó találkozóra került sor
Író-olvasó találkozóra került sor


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: